JIN SHIN JYUTSU

Hjälper dig med stress, oro, ångest, smärtor, illamående & trötthet. Jin Shin Jyutsu hjälper dig att vara dig själv - NOW KNOW MYSELF.

Jin Shin Jyutsu är en 4000 år gammal japansk form av akupressur.

 

Jin Shin Jyutsu betyr något liknande som Man – art – creator. Eller den omtänksamma människan utför kraftens helande konst. Det är kroppens eget healingsystem. Basen i den omtänksamma konsten är självhjälp.

 

Akupunktur känner de flesta till. Det har varit välkänd i Skandinavien de senaste tio åren. Jin Shin Jyutsu är som akupunktur fast utan nålar. Jin Shin Jyutsu når djupt in i kroppen utan att vara invaderande. Behandlar kropp och själ med respekt.

I akupunktur är det ca 360 punkter. I Jin Shin Jyutsu pratar vi om 26 punkter – eller SEL – Safety energy locks, eftersom de 360 punkterna samlas i hop till soner.

Om alla 26 punkter är öppna, så känner vi oss friska och lyckliga. Är en eller fler stängd, är vi i obalans. Är vi i obalans under längre tid, uppstår värk och/eller sjukdom. 


Gör gärna Jin Shin Jyutsu självhjälp varje dag. Visste du att Jin Shin Jyutsu erbjuder dig ett sätt att koppla upp till ditt högre jag? En app är under utveckling som kommer med informationsvideos hur man gör självhjälp som är maximalt bra för dig just den dagen. Den är kopplat till astrologi och månens position.

Klicka här för att ladda ner Irene Laurettis app om vilket flöde som är bra just idag!

Forskning:

https://www.jsjinc.net/pagedetails.php?id=StudiesandResearch&ms=8


Hur går en behandling till?

Du berättar vad du söker behandling för. Det kan vara allt möjligt. Det kan vara stress. Att du känner att din kropp och din själ inte har koppling till varandra. Det kan vara värk, hjärtartymi, sömnproblem. Det kan vara hjärntrötthet. Det kan vara trötthet, en känsla av att du inte har energi. Du kanske söker en mening med livet. Allt går på rutin, och du söker något mer. Det kan vara att  du bara kände att du behöver något. Det kan vara att du inte känner dig frisk efter covid. Det kan vara biverkningar av vaccin. Kontakta mig om du önskar tips på detox från vaccin. Du kanske ångrar dig eftersom du har fått biverkningar.

Du känner kanske trötthet, en känsla av att du inte har energi. Du kanske söker en mening med livet. Allt går på rutin, och du söker något mer. Du kanske vill prata med någon, bolla med andra som känner samma sak? Då kan du prova 1/2 8 hos mig. 

Du har ätit en måltid 2 timmar innan behandling. Detta för att energierna inte ska vara upptagna med matsmältning. Du är fullt påklädd, och du lägger dig på rygg på britsen.

Jag gör en body reading, jag observerar din kropp, dina rörelser. Ser om jag kan se något som tyder på en obalans. Jag ”lyssnar” till din puls. 

Sen bestämmer jag flöden och behandlingen börjar. Är det första gången du är hos mig, tar det ca 45 minuter. I annat fall är behandlingen 60 minuter.

Tänk på att du tar det lugnt efteråt om möjligt. Efter behandling renas din kropp. 70% av skräpprodukterna från reningen kommer ut genom andningen, därför är det bra att göra medveten andning (big hug). Du minskar därmed risken för att du blir sjuk eller känner dig lite off dagen efter.

De allra flesta känner välmående dagen efter.

Jin Shin Jyutsu

JIN SHIN REIKI -HEALING PÅ DISTANS

En mix av Jin Shin Juytsu och Reiki healing

Att Reiki-healing kan skickas på distans är nu rätt så känd. Att Jin Shin Jyutsu kan skickas på distans har inte varit lika självklart.


I januari 2020 fick jag frågan av en Jin Shin Jyutsu-kollega om jag ville byta distans-jsj. Jag kände att äntligen kan jag prova på distans-jsj, både få och ge. Vi provade detta några gånger, och kom på att det fungerar bra. När Corona kom passade jag på och provade ut jsj på distans. Det gjorde jag gratis, och med gott resultat. När sedan en stamkund ville prova, så erbjöd jag den gratis, men hon betalade ändå. Hon tyckte den var samma som på plats, och bättre! Bättre betyg kan man inte få?


Jag är stolt över att vara ensam om att erbjuda detta, en blandning av Jin Shin Jyutsu och Reiki-healing på distans.


Den är kraftfull. Om du dras till denna, så prova den! Var noga med medveten andning efteråt (fråga om du är osäker på vad som menas) och drick mycket. Du kan uppleva att du blir hängig dagen efter, sen blir du bättre.


Vad händer när du bokar distanshealing?

Vi bestämmer en tid, pratar om dina projekt, det du söker hjälp för. Jag messar eller ringer tio minuter innan. Bestämmer om healingen ska vara via Messenger med videosamtal. OBS! Det är ingen synlig aktivitet under healingen. Du kommer i sånt fall se mig sitta i koncentration, eventuellt med vissa hand-rörelser. Healingen kan också vara att du ligger ner eller sitter bekvämt där du är, jag är där jag är. Jag skickar healing. Du tänker att nu öppnar jag mitt energifält och tar emot healing från Kristin. Med eller utan Messenger, det fungerar ändå.
Du känner energierna och du ligger så hela tiden tills du inte känner energierna längre. Under sessionen kanske du känner att det ”jobbar” där du har projekt. Vissa känner ingenting, men healingen fungerar i alla fall.


Efteråt - Din kropp rensas nu och det kommer pågå några dagar. Under den tiden är det viktigt att du andas medvetet, ända ner till tårna. Drick mycket.
Nödvändigt vätskeintag är minimum 40 ml per kg kroppsvikt. Man vet inte när effekt kommer. Den kan komma dagen efter, veckan efter, månaden efter.


Denna behandling bokar du via kontaktformuläret längst ned på första sidan.

Healing på distans

I LIVETS SLUTSKEDE

En lindring 

Healing är underbart under tiden som en förbereds för andra sidan. Healing gör transformeringen lättare. Som du säkert vet får tyvärr de äldre i regel en undermålig vård under den här perioden.


Jag är mycket tacksam över att jag kunde hjälpa en nära anhörig med Jin Shin Jyutsu under hennes slutskede.


Gäller i Stockholms närområde. Pris enligt avtal.


Denna behandling bokar du via fliken kontakt.

Healing på distans