JIN SHIN JYUTSU

Hjälper dig med stress, oro, ångest, smärtor, illamående & trötthet. Jin Shin Jyutsu hjälper dig att vara dig själv - NOW KNOW MYSELF.

Jin Shin Jyutsu är en 4000 år gammal japansk form av akupressur.

 

Jin Shin Jyutsu är en konst som betyder Man – art – creator, eller att den omtänksamma människan utför kraftens helande konst. Det är kroppens eget healingsystem. Basen i den omtänksamma konsten är självhjälp.

 

Akupunktur känner de flesta till och den har varit välkänt i Skandinavien omkring de senaste tio åren. Jin Shin Jyutsu är som akupunktur fast utan nålar. Jin Shin Jyutsu når djupt in i kroppen utan att vara "invaderande", och behandlar din kropp och själ med respekt.

I akupunktur är det ca 360 punkter. I Jin Shin Jyutsu pratar vi om 26 punkter – eller SEL – Safety energy locks, eftersom de 360 punkterna samlas ihop till zoner.

Om alla 26 punkter är öppna, så känner vi oss friska och lyckliga. Är en eller flera punkter stängda, är vi i obalans. Råder obalans under längre tid, uppstår värk och/eller sjukdom. 


Hur går en behandling till?

Det kan vara att du söker för  stress. Att du känner att din kropp och din själ inte har koppling till varandra. Det kan vara värk, hjärtartymi, sömnproblem. Det kan vara hjärntrötthet. Det kan vara allmän trötthet, en känsla av att du inte har energi. Du kanske söker en mening med livet. Allt går på rutin, och du söker något mer. Det kan vara att  du bara känner att du behöver något. Det kan vara att du inte känner dig frisk efter covid. Det kan vara biverkningar av vaccin. Kontakta mig om du önskar tips på detox (avgiftning) från vaccin. Du kanske ångrar dig eftersom du har fått biverkningar.


Du har ätit en måltid 2 timmar innan behandling. Detta för att energierna inte ska vara upptagna med matsmältning. Du är fullt påklädd, och du lägger dig på rygg på britsen. Jag ser om jag kan se något som tyder på en obalans. Jag ”lyssnar” till din puls. 

Sen bestämmer jag flöden och behandlingen börjar. Är det första gången du är hos mig, tar det ca 45 minuter. I annat fall tar behandlingen 60 minuter.

Tänk på att du tar det lugnt efteråt om möjligt. Efter behandling renas din kropp. 70% av skräpprodukterna från reningen kommer ut genom andningen, därför är det bra att göra medveten andning (big hug). Därigenom minskar risken för att känna dig lite nere dagen efter, ävenom det är övergående.

Men de allra flesta känner välmående dagen efter.


Om du känner en trötthet, en känsla av att du inte har energi och kanske söker en mening med livet. Allt går på rutin, och du söker något mer. Du kanske vill prata med någon, bolla med andra som känner samma sak och utbyta erfarenheter tillsammans och få råd av mig? Då kan du prova metoden 1/2 8 hos mig.60 min 888:-3 ggr  10% rabatt

10 ggr 15% rabatt

Rabbatten dras i sin helhet vid sista tillfället

Jin Shin Jyutsu

JIN SHIN REIKI -HEALING PÅ DISTANS

En mix av Jin Shin Juytsu och Reiki healing

Att Reiki-healing kan skickas på distans är nu rätt så känt. Att Jin Shin Jyutsu (JSJ) kan skickas på distans har inte varit lika självklart.


I januari 2020 fick jag frågan av en Jin Shin Jyutsu-kollega om jag ville byta distans-JSJ. Jag kände att äntligen kan jag prova på distans-JSJ, både få och ge. Vi provade detta några gånger, och märkte att det fungerade bra. När corona kom passade jag på att testa utföra JSJ på distans (gratis) och med gott resultat. När sedan en stamkund ville prova, så erbjöd jag den gratis, men hon betalade ändå. Hon tyckte den var minst lika bra som behandlingen på plats! Bättre betyg kan man inte få?


Jag är stolt över att vara ensam om att erbjuda en blandning av Jin Shin Jyutsu och Reiki-healing på distans.


Om du söker behandling eftersom du har biverkning av vaccin rekommenderas den här behandlingen. Den är kraftfull. Om du dras till denna, så prova den! Var noga med medveten andning efteråt (fråga om du är osäker på vad som menas) och drick mycket. Du kan uppleva att du blir hängig dagen efter, sen blir du bättre.


Vad händer när du bokar distanshealing?

Vi bestämmer en tid och pratar om orsaken till att du söker hjälp. Jag messar eller ringer tio minuter innan behandlingen, och bestämmer om healingen ska vara via Messenger med videosamtal. OBS! Det är ingen synlig aktivitet under healingen. Du kommer i sådant fall se mig sitta i koncentration, eventuellt med vissa handrörelser. Healingen kan också vara att du ligger ner eller sitter bekvämt där du är, jag är där jag är. Jag skickar healing. Du tänker att nu öppnar jag mitt energifält och tar emot healing från Kristin. Du väljer själv om du vill ha kontakt genom telefon, online eller inte alls. Det fungerar oavsett hur du önskar att healingen ska gå till.
Du känner ofta av energierna och du ligger så hela tiden tills du inte känner energierna längre. Under sessionen kanske du känner av att healingen "jobbar" med dig. Vissa känner ingenting, men healingen fungerar i alla fall.


Efteråt - Din kropp rensas nu och det kommer pågå några dagar. Under den tiden är det viktigt att du andas medvetet, ända ner till tårna. Drick mycket.
Nödvändigt vätskeintag är minimum 40 ml per kg kroppsvikt. Man vet inte när effekten kommer. Den kan komma dagen efter, veckan efter, månaden efter.


Läs här om när Charlotte fick Jin Shin Reiki på distans


Kampanj 1.10.2022-28.2.2023

Ordinarie 888:-    Nu  444:-Healing på distans

I LIVETS SLUTSKEDE

Hålla handen

Har du haft ett brytpunktssamtal? Beslut är taget om palliativ vård. I det här läget är det så klart ett behov som uppstår av att ha djupa samtal. 


Jag är utbildad av Inelda till End-of life Doula. Det fungerar som en vanlig doula, fast för dig som ska lämna jorden. Följ länken och läs mer här. Jag gör  Jin Shin Jyutsu. En underbar form av akupressur/healing som är avslappnande och gör dig redo för att lämna jorden. 


Jag är mycket tacksam över att jag kan bidra med hjälp i livets slutskede, där jag bland annat haft förmånen att hjälpa en nära anhörig med Jin Shin Jyutsu under hennes slutskede.


Gäller i Stockholms närområde.

Healing på distans