REIKI HEALING

 

 

Reiki healing lindrar eller läker trötthet, stress, smärtor, illamående,

 

 

En avslappnande behandling med djupgående verkan. Reiki är en healingform som är mycket avslappnande och djupgående. Den arbetar med orsakerna till problemen och verkar alltid där den behövs som mest för tillfället.

 

Vad är Reiki?

Reiki är ett japanskt ord och betyder ungefär universell livsenergi. Metoden upptäcktes av dr Mikao Usui i Japan 1914, och fick snabbt stor spridning i Japan, och senare över hela världen. Via händerna överför Reikiutföraren kanaliserad energi som frigör energiblockeringar, ökar energiflödet och stärker kroppens självläkande förmåga. Energin påverkar kroppens läkande på alla nivåer; fysiskt, känslomässigt, mentalt och andligt. Reikiutövaren använder inte sin egen energi, utan är enbart en kanal för den helande livsenergin.

 

Vad är Reikihealing bra för?

Reikihealing främjar hälsa och vitalitet, och kan användas som en allmänt balanserande och förebyggande behandling, som ger mer energi och ökat välbefinnande, men också för att lindra eller bota olika hälsoproblem.

 

JIN SHIN JYUTSU

 

 

Jin Shin Jyutsu hjälper dig med stress, oro, ångest, smärtor, illamående, trötthet. Jin Shin Jyutsu hjälper dig att vara dig själv – NOW KNOW MYSELF.

 

Jin Shin Jyutsu är en 4000 år gammal japansk form av akupressur.

 

Jin Shin Jyutsu betyr något liknande som Man – art – creator

Eller den omtänksamma människan utför kraftens helande konst. Det är kroppens eget healingsystem. Basen i den omtänksamma konsten är självhjälp.

 

Akupunktur känner de flesta till. Det har varit välkänd i Skandinavien de senaste tiåren. Jin Shin Jyutsu är som akupunktur fast utan nålar. Jin Shin Jyutsu når djupt in i kroppen utan att vara invaderande. Behandlar kropp och själ med respekt.

I akupunktur är det ca 400 punkter. I Jin Shin Jyutsu pratar vi om 26 punkter – eller SEL – Safety energy locks.

 

PÅ DISTANS

 

 

Reiki healing fungerar lika bra på distans

 

 

Jag messar dig 10 minuter innan. Du lägger eller sätter dig bekvämt där du är. Sätter en intention att du ska ta emot healing. Exempelvis om du har något speciellt du behöver hjälp med. Vi har kontakt dagen efter.

Sthlm healing - för dig

Lidingö - Näset:

Plan 1, Källängsvägen 34, portkodOdenplan - Vasastaden :

c/o Hälsa utan gränser

Idungatan 14, portkod

FÖLJ OSS

Copyright © All Rights Reserved