OM

Sthlm healing

OM

 

 

Mitt namn är Kristin Ellingsen, och jag driver Sthlm healing. Jag är en omhändertagande healer som igår steget längre för att du ska må bättre. "Det får du leva med"..... Tänk om det finns något annat som kan hjälpa dig till välmående?

Usui Reiki healing är energi som tar sig just till den delen av kroppen som behöver hjälp. En omedelbar effekt är totalt avslappning. På längre sikt hjälper Reiki dig att leva det liv som är menad för just dig!

Jin Shin Jyutsu är kroppens eget healingsystem. Det helar på djupet. JSJ ger också omedelbar avslappning.  Självhjälp är basen, och om du gör självhjälp varje dag blir kroppen balanserad - du är "alldrig" sjuk!

VAD KAN DU FÖRVÄNTA DIG?

 

DU HAR PRECIS HITTAT HEM! OM DU HAR OBALANSER HAR DU PRECIS HITTAT DET SOM KAN LINDRA ELLER LÄKA DIG. GE DET BARA TID!

REIKI 1

Den 24.februari initierades jag i Reiki 1. Den dagen var mitt livs vändpunkt. Jag kunde från och med nu hjälpa andra och mig själv på ett nytt sätt. Healing i ett annat perspektiv. Min Reiki-mamma Anki Pettersson är helt fantastisk.  Hon fick mig att känna mig speciell och kompetent.

REIKI 2

Ännu bättre. Jag kan nu ge healing som når ända ner i organ-nivå. Med Reiki 2 kan jag även skicka Reiki på distans. Healingen är nu ännu mer kraftfull. Man kan med Reiki 2 skicka healing till allt levande, även djur och växter. Reiki är att kanalisera Universums helande energier. Reiki energien tar sig till den del av kroppen som behöver hjälp.

 

 

JIN SHIN JYUTSU

jag var sjukskriven för stress när jag hittade Jin Shin Jyutsu. Läkaren ville ge mig tabletter mot min ångest, men jag var fast bestämd på att jag inte ville äta det.  Jag surfade nätet, och hittade en kurs som skulle gå i Uppsala månaden efter. Sedan var jag fast. Jag gör självhjälp varje dag, och jag är alldrig sjuk. Om jag får en förkylning, varar den en dag. Välkommen till gemenskapen!

Sthlm healing - för dig

St.Eriksplan: Karlbergsvägen 54


Lidingö: Källängsvägen 34 


Copyright © All Rights Reserved