OM

Sthlm healing

 

 

VISION

 

 

 

Jag heter Kristin Ellingsen och jag är Reiki healer och Jin Shin Jyutsu behandlare. Jag har alltid försökt hjälpa människor när jag har sett att de behöver det. Det knådas i nacken, då är jag där på en gång och masserar.

 

 

När jag upptäckte Jin Shin Jyutsu visste jag att detta var för bra för att inte spridas. Det är verkligen en gåva att kroppen kommer med ett eget healingsystem. Synd bara att kunskap om Jin Shin Jyutsu inte ingår i barnuppfostran. 

 

Men det är inte för sent! Varje gång jag kan visa en ung person Jin Shin Jyutsu känner jag att mitt liv har ett syfte. Varje person och speciellt om personen är ung, gärna i tjugo års-åldern, då känns det som att den personen har ett liv framför sig med det fantastiska verktyget i bagaget.

 

Reiki är också fantastisk, just det faktum att jag kan skicka healing till en som har svårt att ta sig hemifrån av olika anledningar. En person som verkligen behöver hjälp i sin uppbokade vardag, ja det är mycket givande!

 

Både Jin Shin Jyutsu och Reiki healing kan också med fördel nyttjas vid behandling av djur. Har du en hund som är rädd av olika anledningar? Eller är sjuk, och ni behöver ett alternativ?

 

Jin Shin Jyutsu är kompletterande. Du ska absolut gå till läkaren först med dina besvär. Du ska däremot veta att det finns kompletterande lösningar. Ge Jin Shin Jyutsu en chans, du kommer inte att ångra dig!

 

Vi önskar välkommen med förmånliga prova-på priser.

 

 

OM

 

 

Jag heter Kristin Ellingsen och jag är Reiki healer och Jin Shin Jyutsu behandlare. Jag har alltid försökt hjälpa människor när jag har sett att de behöver det. Det knådas i nacken, då är jag där på en gång och masserar.

 

 

 

 

I 2014 gick jag Friskvårdsmassagekurs på Axelssons. Jag tyckte om att massera, men ville hjälpa mer. 

I mars 2015 hittade jag Jin Shin Jyutsu, blev alldeles lyrisk och gjorde min första kurs april 2015 i Uppsala. Instruktör Natalie Max. 

I februari 2016 gjorde jag min andra kurs i Strasbourg i Frankrike med instruktör Jed Schwartz. 

Efter min tredje kurs i Amsterdam i Nederländerna i augusti 2016 (instruktör Susan Schwartz) blev jag certifierad.

Min fjerde kurs gjorde jag i Uppsala i 2017, instruktör Anita Willoughby.

 

Jag är tacksam över att Anita Westö (som har 12 års erfarenhet med Jin Shin Jyutsu) tog mig under sina vingar. Vi har bytt behandling sedan april 2016. Sedan augusti 2016 har även Helene Iliste (som har 25 års erfarenhet) förbarmat sig över mig. Det är guld att ha såna erfarna och mänskliga mentorer.

 

I 2018 insåg jag att jag ville göra mer och var nyfiken på Reiki healing. Jag gjorde slag i saken och Anki Pettersson initierade mig februari 2018. Jag blev totalt avslappnad och visste att jag ville jobba med Reiki. Ett annat sätt att hjälpa människor. Reiki är som Jin Shin Jyutsu en gåva, och jag känner mig välsignad eftersom jag har hittat dessa former att kunna hjälpa mig själv och andra i vår stressade värld. I september 2018 fick jag initiering i Reiki 2, så nu kan jag även erbjuda Reiki på distans!

 

Jag ser fram emot att hjälpa just dig att leva ditt liv med balanserade energier och en avslappnad kropp!

 

Varma hälsningar

Kristin Ellingsen

Sthlm healing

Tel 070-314 0099

Sthlm healing - för dig

KONTAKTA OSS

 

Address: Rösvägen 8

Telnr: 070-314 0099

Email:info@sthlmhealing.se

Copyright © All Rights Reserved

 

ALLMÄNNA VILLKOR

 

Hos oss får du självhjälp till välmående och behandling med total avslappning.

 

Om du får förhinder och avbokar är det avgiftsfritt intill 24 timmar innan behandling. En behandling som ej är avbokat inom gränsen debiteras fullt ut om du inte är sjuk.

 

Ett värdebevis är gilltigt 18 månader efter köpdatum.