KRISTIN ELLINGSEN


Reiki Master

Jin Shin Jyutsu terapeut

LR-Coach

OM MIG

 

 

Be your own testimony säger man i Jin Shin Jyutsu

 

 

Det stämmer väl för mig. I 2015 ville min kropp att jag skulle hitta min livsväg. Efter en period med sjukskrivning gick jag min första kurs i Jin Shin Jyutsu. Ett sätt att hantera bl.a. stress utan kemiska substanser. Men jag var inte klar än. Jag levde fortfarande inte min sanning. Jag skulle även initieras i Reiki. Vilket jag gjorde, och kort tid efter hade jag ändrat mitt liv så att jag lever mitt livs syfte. 


Sthlm healing har verksamhet i Vasastaden. Jag har ett samarbete med Hälsa utan gränser på Odenplan, och har därför tillgång till fräscha lokaler i Idungatan 14. Det är vacker omgivning i Vasastan, och jag rekommenderar en promenad efter behandling.


När du kommer till mig på behandling, går vi genom varför du har sökt. En viktig del av mitt koncept är terapeutiska samtal. Jag erbjuder Läkande Regression, Reiki healing och Jin Shin Jyutsu. Läs mer om de olika modaliteterna här. Jag ser fram emot att hjälpa just dig till ett bättre mående.vad säger våra kunder?

PIGGARE

“Känner mig väl omhändertagen i Kristins händer. Reiki och Jin Shin Jyutsu har kommit att förändra mycket i mitt liv. Känner mig piggare och gladare”

Sandra K.


BRYR SIG

“Kristin är rätt person för jobbet. Hon tar hand om sina patienter på ett mycket fint sätt. Hon bryr sig och gör allt hon kan för att man ska må bra. Det blev en vändpunkt i mitt liv redan efter första besöket”

Mel Pat


PROFESSIONELL

“Varm och professionell behandling. Rekommenderar Kristin som hjälpt mig och genom denna healing lyckades att må bättre”

FB