KRISTIN ELLINGSEN


Reiki Master

Jin Shin Jyutsu terapeut

OM MIG

 

 

Be your own testimony säger man i Jin Shin Jyutsu

 

 

Det stämmer väl för mig. I 2015 ville min kropp att jag skulle hitta min livsväg. Efter en period med sjukskrivning gick jag min första kurs i Jin Shin Jyutsu. Ett sätt att hantera bl.a. stress utan kemiska substanser. Men jag var inte klar än. Jag levde fortfarande inte min sanning. Jag skulle även initieras i Reiki. Vilket jag gjorde, och kort tid efter hade jag ändrat mitt liv så att jag lever mitt livs syfte. 


Sthlm healing har verksamhet på Lidingö och i Vasastaden. Föredrar du att komma till en mottagning, har jag ett samarbete med Hälsa utan gränser på Odenplan. Vill du vara mer anonym är det perfekt för dig att komma till Lidingö, där jag har mottagning i min lägenhet på Näset. Vilket som är det vacker omgivning både på Odenplan och på Lidingö, och vi rekommenderar en promenad efter behandling.


När du kommer till mig på behandling, går vi genom varför du har sökt. En viktig del av mitt koncept är terapeutiska samtal. Jag erbjuder en kombination av Reiki healing och Jin Shin Jyutsu.  En Reiki eller Jin Shin Jyutsu behandling upplevs som total avkoppling. Förutom detta lindrar eller läker en behandling bl.a. smärta, ångest, depression, illamående och trötthet.
Sthlm healing - för dig

Lidingö - Näset:

Plan 1, Källängsvägen 34, portkodOdenplan - Vasastaden :

c/o Hälsa utan gränser

Idungatan 14, portkod

FÖLJ OSS

Copyright © All Rights Reserved