Att vara i sin sanning


I 2015 ville livet att jag skulle ta en funderare.

Stora delar av min vakna tid ägnades åt saker och personer som jag hade växt från. När hände det? Oklart, men en kväll kändes det som att jag fick hjärtinfarkt, och jag åkte in akut till Karolinska.

Det visade sig inget fysiskt, och läkaren jag träffade veckan efter ville skriva ut ångestdämpande till mig. Det förstår jag, det är vad som ingår i läkares utbildning.

Jag tackade hövligt nej till det.


När jag väl hemma surfade nätet, kom jag över en video om Jennifer Bradley. På den tiden var hon verksam på Markey Cancer Center. Hon hjälpte cancerpatienter med deras ångest och hetta efter strålbehandling. Jag var i eld och lågor. Nästa månad var jag i Uppsala och gjorde min första kurs i Jin Shin Jyutsu. Jag kände att jag äntligen hittat det som skulle bli min livsväg.


På första kursen förstod jag nästan ingenting, men jag förstod att det var stort. Jag förstod att jag här hade möjlighet att verkligen hjälpa mig själv och andra med stort och smått. Jag har senare förstått att Jin Shin Jyutsu är bra mot allt möjligt, och främst att koppla ihop kropp och själ. Att få ett maximalt välmående. Att vara sig själv - Be the smile. Att hitta sin sanning - Now know myself.


Jag är en sökare, har alltid varit, så jag sökte vidare. Jag initierades i Reiki healing. Reiki healing på distans är en fantastisk healing som jag har fått fin återkoppling på.


Jin Shin Jyutsu är också en fantastisk healingmetod. Det är Guds gåva till mänskligheten, och som jag förmedlar till dig. Jag är healer, jag önskar alla allt gott och kärlek, jag vill det bästa för min kund, och därför önskar jag ge dig gåvan Jin Shin Jyutsu."Jin Shin Jyutsu betyder Man art creation.

The compassionate man performing the art of the creator.

Visst är det vackert?"Metoden som är en form av akupressur föddes i Japan för 4000 år sedan. Är omnämnd i Kojiki. Jiro Murai fick den till sig vid 26 års ålder. Han hade levt ett utsvävande liv med mycket alkohol och sjukdom gjorde honom svag. Han gick upp i ett berg för att avsluta sitt liv. I djup meditation de närmste veckorna gjorde han mudras och överlevde. Han kunde gå tillbaka til samhället efter några veckor. 


Han vigde sitt liv till Jin Shin Jyutsu. Arbetade med hemlösa i parken och forskade fram flöden. Senare träffade han Mary Burmeister, en ung japanska som bodde i USA. Han frågade henne ifall hon ville vara hans student. Hon tackade ja. Efter en tid reste hon åter till USA. Det skulle ändå ta tid innan hon började jobba med Jin Shin Jyutsu. Hon skrev även läroböckerna som används än idag. Hon tog till sig 12 stycken lärjungar som fick lära sig Jin Shin Jyutsu. De åkte sedan ut i världen och höll kurser. Jin Shin Jyutsu finns idag i hela världen.

Tack Jiro Murai och tack Mary Burmeister för att ni gjorde Jin shin Jyutsu tillgänglig för oss alla!


Din kropp kan må bra. Skala bort det som inte är bra för dig. Har du relationer som du inte mår bra av? Våga stå upp för dig själv, tala om vad som är bra och vad som inte är bra. Sätt dina gränser. älska dig själv, respektera dig själv,  först då kan du få energi till att leva det livet som är menad för dig. Efter behandling får du verktyg att nå ditt mål, att leva ett liv med välmående. Sthlm healings vision är att alla ska få kunskap om Jin Shin Jyutsu.


Klicka här för forskning i ämnet


Jin shin Jyutsu är komplement till vården. Gå till läkare om du känner dig sjuk.

Vi som lever med Jin Shin Jyutsu har ett liv där vi är sällan är sjuka. Blir vi sjuka, så blir vi friska väldigt fort. I Jin Shin Jyutsu säger vi


Be your own testimony

Be the smile

Now know myself


Välkommen till en värld med Jin Shin Jyutsu!Kristin Ellingsen
Jin Shin Jyutsu terapeut

BE the smile

- allt ska ske med lätthet.

Om du följer flödet blir

allt som det ska vara.

Utan smärtor, utan sjukdomar.


Med kärlek - varje dag.Kristin Ellingsen

VÄLMÅENDE I FOKUS

LÄS OM JIN SHIN REIKI I AMELIA

Healing hjälper din kropp att slappna av. I avslappnad läge helar din kropp automatiskt. Hos Sthlm healing får du dessutom tips om självhjälp. I Amelias juli-utgåva kan du läsa om Jin Shin Reiki, som är Sthlm healings signum. Egenutvecklad, och du behöver inte ens lämna hemmet. Bekvämt i ditt eget hem eller varför inte på hotellrummet. Healing fungerar lika väl på distans som på plats. Reiki healing är friskvård enligt Skatteverket. På Reikiförbundets hemsida