VÅR VISION

Sthlm Healing

Din kropp behöver rätt kosthållning. Den behöver motion och social interaktion för att kunna må bra. Blir din kropp utsatt för stress eller sorg, en livskris eller pågående ilska eller irritation, så blir dina organ påverkade negativt. Om du inte älskar dig själv och ständigt har nedvärderande tankar om dig själv eller om andra, så påverkar det också. Kanske inte dagen efter, inte veckan efter, eller året efter, men har du gått kanske 20 år med exempelvis irritation eller negativa tankar, så påverkas dina organ.


Du kanske får signaler, din mage bråkar med dig, du får en störning i matspjälkningen, förstoppning eller diarré, du kanske får magkatarr eller magsår. Du kanske får medicin för detta, och livet rullar på. Andra organ kanske också säger till, du får problem med gallan eller njuren, gallsten eller njursten. Livet rullar vidare. Det du kanke inte vet är att om alla andra organ inte mår bra, så går det så småningom på hjärtat. Du kanske får arytmi (hjärtat slår oregelbundet.)
Du kanske får hjärtinfarkt? Mer medicin, eller kanske pacemaker. Livet rullar på…


Din kropp kan må bra. Skala bort det som inte är bra för dig. Har du relationer som du inte mår bra av? Våga stå upp för dig själv, tala om vad som är bra och vad som inte är bra. Sätt dina gränser. älska dig själv, först då kan du få den energi till att leva det livet som är menad för dig. Hos oss får du verktyg att nå ditt mål, att leva ett liv med välmående. Sthlm healings vision är att hjälpa med psykisk ohälsa. Människan i allmänhet och unga vuxna i synnerhet. Vi har nu tyvärr en hel generation som växer upp med psykisk ohälsa. Med pandemin växer samhällets psykiska ohälsa.


Steg 1 - är att erkänna att du behöver hjälp. Prata med vännerna eller någon som står dig nära.

Steg 2 - Sök hjälp. Ex healing. Det finns hjälp! Kroppen kan självläka om den bara får tillåtelse att uppnå ett avslappnad tillstånd.
"Hos Sthlm healing får du också verktyg så

att du kan hjälpa dig själv. Varje dag!

Du behöver inte må dåligt!"


Gå gärna till läkaren! Healing är komplement till vården. Reiki healing är främst för psykologiska och neuropsykologiska fenomen, men kan vara lyckad även för andra projekt. Om du har ett icke fysisk projekt, skriver läkare gärna  ut antidepressiva medel. Såkallade SSRI-preparat. Läkemedel hjälper, men har  biverkningar, så var försiktig! Antidepressiva läkemedel ska tas över en kort tid. Sedan kan det bli svårt att trappa ner medicinen. Gör man det över för kort tid, kan kroppen reagera på det och läkaren skriver gärna ut antidepressivt medel igen. Det finns dock naturliga preparat som hjälper och som inte har alla biverkningar. 


Jag brinner för att hjälpa unga vuxna till ett bättre psykiskt mående, men hjälper självklart gärna även dig som har andra projekt. Jag kallar det projekt, inte problem. Dina projekt har kanske kommit över lång tid, flera år. När du nu har kommit till stadiet att du vill söka hjälp, är det viktigt att du är snäll mot dig själv. Låt det ta tid. Vit också att healing inte är ett trollspö, Du blir kanske inte frisk av enbart ett besök. Det kommer ta många behandlingar. Beroende på ditt projekt kommer det krävas täta konsultationer i början. Så småningom räcker det med 1 gång per månad eller kanske varannan månad. Du har också fått verktyg, så du kan hjälpa dig själv där emellan. Healing är för alla!


Sthlm healing har specialpris för studenter, för pensionärer och för arbetslösa.

Reiki healing är friskvård enligt Skatteverket.


Varmt välkommen till Sthlm healing!


Kristin Ellingsen
Reiki Master LR-Coach & Jin Shin Jyutsu terapeut

BE the smile

- allt ska ske med lätthet.

Om du följer flödet blir

allt som det ska vara.

Utan smärtor, utan sjukdomar.


Med kärlek - varje dag.Kristin Ellingsen

VÄLMÅENDE I FOKUS

LÄS OM JIN SHIN REIKI I AMELIA

Healing hjälper din kropp att slappna av. I avslappnad läge helar din kropp automatiskt. Hos Sthlm healing får du dessutom tips om självhjälp. I Amelias juli-utgåva kan du läsa om Jin Shin Reiki, som är Sthlm healings signum. Egenutvecklad, och du behöver inte ens lämna hemmet. Bekvämt i ditt eget hem eller varför inte på hotellrummet. Healing fungerar lika väl på distans som på plats. Reiki healing är friskvård enligt Skatteverket. På Reikiförbundets hemsida