KristinsAtt vara i sin sanning


I 2015 ville livet att jag skulle ta en funderare.

Stora delar av min vakna tid ägnades åt saker och personer som jag hade växt från. När hände det? Oklart, men en kväll kändes det som att jag fick hjärtinfarkt, och jag åkte in akut till Karolinska.

Det visade sig inget fysiskt, och läkaren jag träffade veckan efter ville skriva ut ångestdämpande till mig. Det förstår jag, det är vad som ingår i läkares utbildning.

Jag tackade hövligt nej till det.


"Now know myself"


När jag väl hemma surfade nätet, kom jag över en video om Jennifer Bradley. På den tiden var hon verksam på Markey Cancer Center. Hon hjälpte cancerpatienter med deras ångest och hetta efter strålbehandling. Jag var i eld och lågor. Nästa månad var jag i Uppsala och gjorde min första kurs i Jin Shin Jyutsu. Jag kände att jag äntligen hittat det som skulle bli min livsväg.


"Be the smile"


På första kursen förstod jag nästan ingenting, men jag förstod att det var stort. Jag förstod att jag här hade möjlighet att verkligen hjälpa mig själv och andra med stort och smått. Jag har senare förstått att Jin Shin Jyutsu är bra mot allt möjligt, och främst att koppla ihop kropp och själ. Att få ett maximalt välmående. Att vara sig själv - Be the smile. Att hitta sin sanning - Now know myself.


Jag är en sökare, har alltid varit, så jag sökte vidare. Jag initierades i Reiki healing. Reiki healing på distans är en fantastisk healing som jag har fått fin återkoppling på.


En artikel om mig i Amelia.

Reiki är en snäll, nästan skör men ändå kraftfull healingmetod. Vissa anser att Jin Shin Jyutsu är för kraftfull och söker därför Reiki. Vilken tur då att jag erbjuder både och!"Jin Shin Jyutsu betyder Man art creation.

The compassionate man performing the art of the creator."


Jag har nu jobbat med healing i 9 år. Det innebär en fin erfarenhet som du som kund kan dra nytta av."Be your own testimony"


Din kropp kan må bra. Skala bort det som inte är bra för dig. Har du relationer som du inte mår bra av? Våga stå upp för dig själv, tala om vad som är bra och vad som inte är bra. Sätt dina gränser. Älska dig själv, respektera dig själv, först då kan du få energi till att leva det livet som är menad för dig. Efter behandling får du verktyg att nå ditt mål, att leva ett liv med välmående.


Klicka här för forskning i ämnet


I livets slutskede

När min mor dog i 2017, var jag tacksam att jag hade lärt mig Jin Shin Jyutsu. Jag hade förmånen att kunna hjälpa henne behålla ett lugn hennes sista stund på jorden. Jag tänkte då att jag vill hjälpa andra på samma sätt.


Välkommen att kontakta mig om du känner dig vägledd hit.


Kari Kristin Grindaker

Reiki healer

Jin Shin Jyutsu terapeut