Att vara i sin sanning


Jag var siffermänniska, så bokföring var naturligt för mig. Så småningom lärde jag mig marknadsföring, så vardagen var rätt så bra. Jag var dock inget bra på att kommunicera mina behov i äktenskapet och jag förträngde alla signaler min kropp försökte förmedla till mig, Jag kände alltmer ett behov av att ha ett arbete där jag kunde hjälpa människor. Jag gick en kurs i friskvårdsmassage. Det visade sig att det inte var tillräckligt givande för mig. Massagekunder kunde ha väldigt ytliga symptom. Jag ville hjälpa de som hade mer allvarliga symptom.


En vårdag i 2015 åker jag in akut för det jag trodde var hjärtinfarkt. 

Det var starten på mitt nya liv. Jag vägrade läkarens försök på att erbjuda ångestdämpande SSRI tabletter. Hittade istället Jin Shin Jyutsu, som jag hittade via Jennifer Bradley video om Markey Cancer Center. Läkare skickade patienter som hade fått strålbehandling vidare till Jennifer.


Detta slog mig med full kraft! Jag var tvungen att lära mig Jin Shin Jyutsu."Jin Shin Jyutsu betyder Man art creation.

The compassionate man performing the art of the creator.

Visst är det vackert?"Metoden som är en form av akupressur föddes i Japan för 4000 år sedan. Är omnämnd i Kojiki. Jiro Murai fick den till sig i en ålder av 26. Han hade levt ett utsvävande liv med mycket alkohol och sjukdom gjorde honom svag. Han gick upp i ett berg för att avsluta sitt liv. I djup meditation de närmste veckorna gjorde han mudras och överlevde. Han kunde gå tillbaka til samhället efter några veckor. 


Han vigde sitt liv till Jin Shin Jyutsu. Arbetade med hemlösa i parken och forskade fram flöden. Senare träffade han Mary Burmeister, en ung Japanska som bodde i USA. Han frågade henne ifall hon ville vara hans student. Hon tackade ja. Efter en tid reste hon åter till USA. Det skulle ändå ta tid innan hon började jobba med Jin Shin Jyutsu. Hon skrev även läroböckerna som används än idag. Hon tog till sig 12 stycken lärjungar som fick lära sig Jin Shin Jyutsu. De åkte sedan ut i världen och de alla höll kurser. Jin Shin Jyutsu finns idag i hela världen.

Tack Jiro Murai och tack Mary Burmeister för att ni gjorde Jin shin Jyutsu tillgänglig för oss alla!


Idag 7 år efter mitt uppvaknande mår jag mycket bättre. Jag gick ner 14 kg  och idag är jag på en trivselvikt. Jag lyssnar på min kropp och justerar mitt beteende ifall något känns fel. Självklart har även jag dagar då allt känns mörkt, men de flesta dagar har jag en mycket nöjd känsla i kropp och själ.


Din kropp kan må bra. Skala bort det som inte är bra för dig. Har du relationer som du inte mår bra av? Våga stå upp för dig själv, tala om vad som är bra och vad som inte är bra. Sätt dina gränser. älsk dig själv, respekter dig själv,  först då kan du få energi till att leva det livet som är menad för dig. Efter behandling får du verktyg att nå ditt mål, att leva ett liv med välmående. Sthlm healings vision är att alla ska få kunskap om Jin Shin Jyutsu.


Klicka här för forskning i ämnet


Jin shin Jyutsu är komplement till vården. Gå till läkare om du känner dig sjuk.

Vi som lever med Jin Shin Jyutsu har ett liv där vi är sällan är sjuka. Blir vi sjuka, så blir vi friska väldigt fort. I Jin Shin Jyutsu säger vi


Be your own testimony

Be the smile

Now know myself


Välkommen till en värld med Jin Shin Jyutsu!Kristin Ellingsen
Jin Shin Jyutsu terapeut

BE the smile

- allt ska ske med lätthet.

Om du följer flödet blir

allt som det ska vara.

Utan smärtor, utan sjukdomar.


Med kärlek - varje dag.Kristin Ellingsen

VÄLMÅENDE I FOKUS

LÄS OM JIN SHIN REIKI I AMELIA

Healing hjälper din kropp att slappna av. I avslappnad läge helar din kropp automatiskt. Hos Sthlm healing får du dessutom tips om självhjälp. I Amelias juli-utgåva kan du läsa om Jin Shin Reiki, som är Sthlm healings signum. Egenutvecklad, och du behöver inte ens lämna hemmet. Bekvämt i ditt eget hem eller varför inte på hotellrummet. Healing fungerar lika väl på distans som på plats. Reiki healing är friskvård enligt Skatteverket. På Reikiförbundets hemsida