Kristins

Nutrition

ÄR A OCH O

Ge din kropp vad den behöver

För att uppnå ett välmående är det viktigt att du äter allsidig kost och att du motionerar regelbundet. För att förbättra ditt immunförsvar ytterligare är det viktigt med intag av hälsokost.


Dagliga doser för att förebygga C19

Källa:Rickard Albo-Näringsterapeut

* C-vitamin (1000 mg/dag)

* D-vitamin (5000 IE-10 000 IE)

* Zink (25 mg)

* L-Lysin (500 mg)

OBS: För reglera och balansera höga kalciumnivåer som kan bli av högt intag av D vitamin, kan du lägga till 100 ug K2 och 200 mg magnesium.



Akuta dagliga doser vid C-19 symtom:

* C-vitamin (4000 mg/dag), (1000 mg vid 4 olika tillfällen/dag)

* D-vitamin (20 000 IE), (5000 IE vid 4 olika tillfällen/dag)

* Zink (200 mg), (50 mg vid 4 olika tillfällen/dag)

* L-Lysin (4000 mg), (1000 mg vid 4 olika tillfällen/dag)



N-Acetylcystein är viktigt att äta nu. Den samarbetar med Zink. Du kan även dricka te av kardborrerot. Kardborrerot renar blodet, och därmed undviks blodproppar? Det viktiga är också att inte bli rädd. Ha tillit till att det löser sig. Boka gärna healing. Du uppnår då ett välmående och ett avslappnad tillstånd. Din kropp har då lättare att självläka.



Tallbarr...

Tallbarr är den bästa naturliga källan till suramin. Suramin är ett kraftfullt antiviralt (antivirus) ämne. Hjälper också kroppen att återhämta sig efter olika medicinska ingrepp, både efter mer komplexa operationer och enklare operationer. Bra för ögonhälsa, blodtryck, depression.Eftersom tallbarr är rik på vitamin C, hjälper det till med regenerering av vävnader, muskelfibrer, ben, senor, organvävnad och hud. Förhindrar kronisk sjukdom, förbättrar cirkulationen och kognitiv funktion.


När du plockar, tänk indianbeteende: Fråga om du får plocka, tacka sedan.

Jag brukar knäcka av en liten kvist.


Tallbarrste

5 dl tallbarr, 1 liter vatten

  • Klipp tallbarren i bitar. Det är bra med många kontaktytor.
  • Koka upp vattnet. Låt stå ett litet tag.
  • Ha i tallbarren, låt det dra i 10-15 minuter.


Tallbarrsvatten

  • Koka upp vatten, låt stå ett tag.
  • Klipp tallbarren i bitar. Det är bra med många kontaktytor.
  • Häll i tallbarren. När det är kallare kan du ställa det i kylen.
  • Kan stå i kylen 4 dagar.